Oranjewoud N.V. dochter Antea Group verwerft aandeel in het Braziliaanse Angelbrasil Geologia e Meio Ambiente

Op 7 december 2015 heeft Antea Group een minderheidsbelang van 47% in milieu advies- en ingenieursbureau Angelbrasil Geologia e Meio Ambiente Ltda (Angel) verworven. Angel verricht activiteiten op het gebied van milieuonderzoek en bodem- en grondwatersanering, advisering over duurzaamheid en QHSE. Klanten zijn onder meer wereldwijde multinationals en Braziliaanse industrie en transportbedrijven. Angel is gevestigd in Sao Paolo, Brazilië, en heeft ruim 30 wetenschappers, ingenieurs en consultants in dienst.

Antea Group en Angel zijn al meer dan 12 jaar gezamenlijke aandeelhouders van Inogen Environmental Alliance. Antea Group heeft Inogen Environmental Alliance in 2001 opgericht en is sindsdien steeds grootaandeelhouder geweest en is dat nog steeds. Inogen is een wereldwijd platform dat sinds de oprichting hoge kwaliteit en kosteneffectieve milieu, gezondheids- en veiligheidsoplossingen voor multinationale klantorganisaties uitvoert.

Antea Group verwacht synergiën met Angel te bereiken op verschillende gebieden, maar met name in business development op het gebied van waterbeheer en duurzaamheid. Antea Group en Angel werken nu reeds samen aan de ontwikkeling van een aantal specifieke groeimarkten in Latijns-Amerika en wereldwijd binnen de industrie, chemie en voedsel- en dranksegmenten. Deze samenwerking zal verder worden geïntensiveerd.

Voor meer informatie over Angelbrasil Geologia e Meio Ambiente: www.angelambiental.com.br

Deel deze pagina: