Oranjewoud N.V.: Overeenstemming overname aandelen GeoIngeniería S.A.

Gouda, 8 december 2010 – Oranjewoud N.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van het Colombiaanse advies- en ingenieursbureau GeoIngeniería S.A.

GeoIngeniería is met meer dan 400 medewerkers één van de marktleiders in Colombia in de civiele en milieutechniek en aanleg en ontwerp van pijleidingen voor klanten in de olie-, gas en mijnindustrie.

GeoIngeniería houdt zich bezig met milieustudies, geotechniek, ontwerp van pijpleidingen en de milieu-, veiligheids-, gezondheids- en sociaal-economische aspecten van projecten in de energiesector. GeoIngeniería voert o.a. werkzaamheden uit voor BP Exploration, EcoPetrol, Lukoil, Oiltanking, Petrominerales, Hupecol, Nexen, Petrobras en Talisman.

De overname van GeoIngeniería zal de positie van Oranjewoud op de Latijns-Amerikaanse en de wereldmarkt versterken. Dit past in de strategie van Oranjewoud om haar dienstverlening voor internationale klanten verder te ontwikkelen.

Beide bedrijven werken reeds samen binnen de Inogen Environmental Alliance, een wereldwijd netwerk van adviesbureaus die zich richten op gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid om internationale organisaties te kunnen voorzien van consistente, hoogwaardige en efficiënte oplossingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid. Door deze samenwerking heeft Oranjewoud GeoIngeniería leren kennen als een betrouwbare partner die net als Oranjewoud veel waarde hecht aan ondernemerschap en kwaliteit.

Voor meer informatie:
Oranjewoud N.V.
De heer M.J.Z. Stijnders
General Counsel
Telefoon: (036) 530 81 91
marcel.stijnders@oranjewoud.nl

Deel deze pagina: