Oranjewoud N.V. rondt overname Colombiaans GeoIngeniería af en versterkt internationale positie

Gouda, 14 januari 2011 – Oranjewoud N.V. heeft 100% van de aandelen van het Colombiaanse Advies- en Ingenieursbureau GeoIngeniería S.A. overgenomen. GeoIngeniería is met meer dan 400 medewerkers één van de marktleiders in Colombia in de civiele en milieutechniek en aanleg en ontwerp van pijpleidingen voor klanten in de olie-, gas en mijnindustrie.

GeoIngeniería houdt zich bezig met milieustudies, geotechniek, ontwerp van pijpleidingen en de milieu-, veiligheids-, gezondheids- en sociaal-economische aspecten van projecten in de energie- en oliesector. GeoIngeniería voert o.a. werkzaamheden uit voor BP Exploration, EcoPetrol, Lukoil, Oiltanking, Petrominerales, Hupecol, Nexen, Petrobras en Talisman.

De overname van GeoIngeniería zal de positie van Oranjewoud op de Latijns-Amerikaanse en de wereldmarkt versterken. Dit past in de strategie van Oranjewoud om haar dienstverlening voor internationale klanten verder te ontwikkelen.

GeoIngeniería is onderdeel van Antea Group, de internationale advies- en ingenieurstak van Oranjewoud N.V. die sinds 5 januari 2011 onder die naam opereert. GeoIngeniería is lid van Inogen Environmental Alliance, een wereldwijd netwerk van adviesbureaus die zich richten op gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid om internationale organisaties te kunnen voorzien van consistente, hoogwaardige en efficiënte oplossingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid.

Voor meer informatie:
Oranjewoud N.V.
De heer M.J.Z. Stijnders
General Counsel
Telefoon: (036) 530 81 91
marcel.stijnders@oranjewoud.nl

Deel deze pagina: